Disclaimer

Zo werkt het bij JAN Lifestyle Coach

Mijn doel is dat alle informatie klopt, volledig en voor iedereen vindbaar is. Toch kan het voorkomen dat ik iets over het hoofd zie. Dan zijn dit de afspraken die dan gelden.

Ik heb de informatie op deze site met veel zorg samengesteld

Mijn doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mag ik de informatie op deze site altijd veranderen.

Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat mijn site goed werkt

Mijn doel is dat al mijn bezoekers de informatie goed kunnen zien. Doet de site het niet of niet goed? Dan ben ik hiervoor niet aansprakelijk. Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet.

Betreft resultaten, foto’s, ervaringen, reviews en testimonials van cliënten

De reviews, foto’s van resultaten en testimonials vermeld op deze website zijn ervaringen en/of meningen van klanten. Trainings- en fitnessresultaten zijn persoonlijk en kunnen daarom niet gegarandeerd worden. De behaalde resultaten door personal training en voedingsadviezen kunnen daarom van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst.

Wat als je mij een e-mail stuurt?

Krijg ik jouw e-mail niet op tijd? Of verwerk ik deze niet op tijd? Dan ben ik hiervoor niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor andere berichten die je mij digitaal stuurt.

De informatie in mijn persoonlijke e-mail is vertrouwelijk

Je mag de informatie in de e-mail niet openbaar maken, kopiëren of verspreiden. Dat mag alleen als ik dat goedkeur. Is een e-mailbericht niet voor jou bestemd? Wil je het dan verwijderen?

Mijn e-mails zijn gecontroleerd op virussen

Maar helaas kan ik niet garanderen dat elke e-mail virusvrij is.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere sites

Verwijs ik op mijn site of ergens anders naar andere sites? Dan ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hallo! Waarmee kan ik je helpen?