Wie is Jan?

Mijn naam is Janneke Peeters-Teurlings. Getrouwd en heb een tweeling van 10 jaar. Eigenlijk door deze twee fantastische meiden heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt.

Ik had al jaren mijn eigen schoonheidssalon toen ik zwanger raakte van mijn meiden. Na 23 weken zwangerschap moest ik helaas stoppen met werken omdat mijn lijf de zwangerschap niet aan leek te kunnen. 17 weken heb ik plat moeten liggen en daarbij vlogen de kilo’s eraan. Op dat moment kon me dat natuurlijk weinig schelen, want alles stond in het teken van de kinderen. Maar goed, aan het einde van de zwangerschap zaten er maar liefst meer dan 40 kilo’s aan. De meeste kilo’s verdwenen weer na de bevalling, maar de laatste 10 kreeg ik er maar niet af.

Ondertussen was ik weer aan het werk in mijn schoonheidssalon, maar was ik me steeds meer gaan verdiepen in gezonde voeding en verantwoord bewegen. Ik merkte dat ik steeds beter in mijn lijf ging zitten en de kilo’s er langzaam af gingen. Wauw wat voelde ik me lekker!

Hier wilde ik eigenlijk meer van weten. Na lang wikken en wegen besloot ik om in 2017 het roer compleet om te gooien en mijn passie achterna te gaan. Ik besloot de opleiding tot Lifestyle Coach te gaan volgen. Ik wilde meer weten van voeding en beweging om zo ook andere mensen te kunnen helpen naar een betere versie van zichzelf. En nu, ruim 2 jaar later was dit de beste beslissing ooit. Ik sloot in 2019 de deuren van mijn schoonheidssalon en opende begin 2020 de deuren van mijn eigen Personal Trainer en Lifestyle Coach studio.

Ik vind het belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt, jezelf kan zijn en je thuis voelt. In mijn eigen privé studio aan huis, train je zonder omstanders in een ruime, moderne en relaxte sfeer. Wat je doelstellingen ook zijn, samen werken we hier naartoe!

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Hallo! Waarmee kan ik je helpen?